• Начало /
  • Новини /
  • „Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

„Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

Публикувано на 16.04.2014 Новини

„Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

 

Национална търговска верига КООП със своите 850 магазина в цялата страна поздрави своите клиенти по случай празниците - Лазаровден, Цветница и Великден. Бяха подарени много усмивки и забавни великденски тържества на хиляди деца и техните семейства с пожелание за здраве, щастие и благоденствие.

 В съботния ден, на 12 април 2014 г., навръх светлия християнски празник Лазаровден, Супермаркет КООП в столичния квартал Красна поляна бе огласен от звънкия смях на десетки деца. Малчуганите и техните семейства се включиха в тържеството по повод пролетните великденски празници организирано от Централния кооперативен съюз и Супермаркет КООП под мотото „Великден с КООП".

Още от входа клиентите на магазин КООП бяха посрещнати на празника с питка, произведена на място от КООП Пекарна, шарена сол и стръкче здравец с пожелание за здраве и живот, късмет и благоденствие. Весело великденско зайче закачливо приканваше малчуганите да се включат в организираните творчески работилници и забавната програма. От КООП Пекарна се носеше аромат на току що изпечени козунаци, което създаде допълнително празнично настроение и емоции.

Естествено, на празника присъстваше и КООП-чо, който заедно с неговите приказни асистенти (Снежанка, Пипи Дългото чорапче, принцеса и пирати) забавлява децата с различни игри, подаръци и веселби.

Ирена Сариева, управител на „КООП Маркет" ЕООД поздрави всички присъстващи с добре дошли и им пожела весели великденски празници.

Специални гости на събитието бяха Вокална група „Слънчеви зайчета" към 151 Средно основно училище с ръководител Галя Караджова, които впечатлиха всички присъстващи със своите изпълнения на тематични празнични песни. Вокална група „Слънчеви зайчета" е създадена през 1998 г. и през годините децата от групата вземат участия в прегледи на вокалните формации, концерти и различни фестивали в рамките на град София. Първите „зайци" порастват и поемат по своя път в други училища. Но не спират да развиват любовта си към музиката и пеенето, продължавайки в други формации като: „Бон-бон"; „Като лъвовете"; „Детски радиохор" и т.н. През годините талантливите деца носят десетки титли и отличия, както за Вокалната група, така и за своето училище.

В творческите работилници малчуганите изработиха ръчно подаръци за родителите си - оцветяваха и декорираха поставки за великденски яйца, багреха тематични картинки за оцветяване и правеха своите уникални картички за домовете си. А за най-красиво изрисуваните поставки за великденски яйца, картички и картинки децата бяха поощрени с награди.

На тържеството бяха изтеглени и печелившите от Великденската томбола на Супермаркет КООП:

-         Смартфон F605 спечели Елка Кьоропанова;

-         Таблет X-Tremer X7-81 получи Мими Миланова;

-         Дигитална видеокамера CanonLegria FS306 отнесе в дома си Емилия Луканова.

Елка Кьоропанова сподели пред присъстващите на тържеството своята радост от спечелената награда и мнението си на редовен клиент, че Супермаркет КООП е чисто, подредено и приятно място за пазаруване, в което човек може да намери всичко необходимо за домакинството си.

Всички деца на празника получиха подарък от магазин КООП - топла и вкусна кифла, изпечена в КООП пекарната, минерална вода „Горна баня" с марката „КООП", произведена от „Булминвекс-ГБ" ЕООД и тематични лепенки за великденски яйца.

Великденското тържество в магазин КООП даде възможност на всички присъстващи да научат повече за дейността на кооперациите и ползите, които предоставят на хората, а също и за членството в тях. Клиентите имат възможност да бъдат част и да почувстват пулса и настроението в кооперативното движение, което е съхранено повече от 120 години в България. Всеки може да подаде молба за членство в ПК „Централ КООП" гр. София директно в обекта.

Супермаркет КООП предлага на своите клиенти:

- качествени стоки на достъпни цени;

- подкрепя българското производство, като предлага стоки с марката КООП и стоки от кооперативни организации в Европа;

- внедрени електронни етикети, които улесняват клиентите и засилват доверието и лоялността към магазините от търговска верига КООП.

- атрактивна Програма за лоялни клиенти, която чрез картова система за обслужване предлага на клиентите преференции и отстъпки при пазаруване;

- кооперативната пекарна в магазина предлага топъл, вкусен хляб изпечен по традиционни български рецепти;

- всяка събота и неделя отстъпка от 10% на всички стоки за притежателите на потребителска карта КООП извън включените в други промоции и акции стоки;

- атрактивни отстъпки на ястията от топлата витрина и плодовете и зеленчуците след 18:00 часа.

 

Семействата се възползваха от атрактивните намаления и промоционални стоки, които магазин КООП им предложи и се подготвиха за посрещането на великденските празници у дома. Те си тръгнаха от магазин КООП с много покупки и подаръци и се разделиха с усмивки и с пожелания за здраве, щастие и благоденствие!

 

Повече снимки от събитието може да видите в галерията на интернет страницата на Централния кооперативен съюз - www.ccu-bg.coop, както и във Фейсбук страницата на Супермаркет КООП - https://www.facebook.com/pages/Магазин-КООП/192942267440175.