• Начало /
  • Новини /
  • Откриване на Новата учебна 2014 година в регион Пловдив

Откриване на Новата учебна 2014 година в регион Пловдив

Публикувано на 01.10.2014 Новини

Откриване на Новата учебна 2014 година в регион Пловдив

 

За началото на учебната 2013-2014 г. обектите от национална търговска верига КООП в регион Пловдив /включително работещите на франчайзинг/ подариха на учениците „вълшебни" химикалки за шестици. Почти 2000 деца написаха, че обичат да учат и ще „залягат" над уроците. Ръководството на РКС Пловдив, със съдействието на търговския екип и „представляван" от КООП-чо, обеща да награди отличниците и да създаде клуб „Отличниците на България".

Повече от 500 ученици от регион Пловдив записаха имената си в листа „Аз обичам да уча и съм отличник" в края на изминалата учебна година. Учителите с гордост потвърдиха резултатите и както е редно, обещанията на познатото на всички кооперативно момченце КООП-чо започнаха да се изпълняват от началото на месец септември.

В чест на първия учебен ден, 15.09.2014г., КООП-чо покани в търговските обекти от верига КООП отличници, роднини, член-кооператори и клиенти да отпразнуват края на ваканцията и да присъстват на специално организирани тържества по награждаването.

Празнично облечени, пред развяти знамена и просълзени от умиление очи на родители и гости, продавач-консултантите връчиха грамоти и подаръци на отличниците. Следваха снимки, почерпка, игра с балони, пожелания за още по-успешна учебна година и за още повече отличници.

Потребителните кооперации от системата на РКС Пловдив, които се включиха в инициативата, допълнително наградиха най-добрите си ученици като добавиха лакомства, химикалки и ученически принадлежности към подаръка и грамотата.

В Сопот отличниците застанаха зад касите, облечени с униформите КООП и заместиха истинските продавач-консултанти, като обслужваха свои съученици в ролята на клиенти. После, за още по-голяма тържественост, грамотите бяха раздадени в училище - да видят и учители и съученици, че положените усилия за знания се възнаграждават заслужено.

Най-голямата изненада очакваше отличниците от горните класове в с. Тополово, където 14 от тях получиха заедно с грамотите и подаръците и книжки за член-кооператори. Ръководството на кооперацията зарадва служителите си с отпусната сума от 30 лв. за всяко дете ученик.

Пожелаваме на отличниците да са отново за пример през тази учебната година, а на клуб „Отличниците на България" да умножава броя на своите членове и да стане известен в цялата страна!

снимки от тържеството тук