Вълшебна Коледа в столичния Супермаркет КООП

Публикувано на 18.12.2014 Новини

Вълшебна Коледа в столичния Супермаркет КООП

На 14 декември столичният Супермаркет КООП и Централен кооперативен съюз подариха вълшебно коледно тържество за децата на София. Дори мразовитата утрин в неделния ден не попречи на десетки семейства да празнуват заедно с магазин КООП.

По стар обичай посетителите на магазина бяха посрещнати с топла и вкусна погача, направена на място в магазина от изкусните ръце на майстора в Пекарна КООП. Впечатлени от вкуса и достъпната цена, редица клиенти пожелаха да си поръчат погачи и баници за предстоящите семейни празници.

Още от влизането си в магазина малчуганите запретнаха ръкави и започнаха да творят на воля в организираните тематични коледни работилници. Освен да рисуват, оцветяват и майсторят красиви изделия от хартия и коледни картички, децата изработваха играчки за елха, ангелчета и други чудновати фигурки не от каквото и да е, а от макарони с марката КООП. Така всяко дете подари на родителите и близките си уникални и неповторими изделия, направени ръчно с вкус и много любов.

Под домакинството на КООП-чо, принцеса Бухтичка фон Щрудел потърси помощ от децата, защото в Страната на лакомствата беше настъпил смут. Злият Мармалад беше запушил шоколадовата река и бонбончовците бяха изключително тъжни. Бяха спрели с приготовленията за празника и не искаха и да чуват за подаръци и коледни песнички. Малчуганите в магазин КООП бяха предизвикани в редица игри да помогнат на принцесата и КООП-чо да оправят бъркотиите на Злия Мармалад, за да повикат заедно Дядо Коледа, който да им раздаде подаръци. Те трябваше да обиколят всички области в страната на лакомствата в Супермаркет КООП и да изпълнят сладките предизвикателства скрити във всяка една от тях с помощта на КООП-чо. Коледните обещания, които децата откриха, развеселиха и родителите: "Обещавам догодина с двете уши да слушам в училище или в детската градина", "Обещавам в магазина да мирувам, докато мама от промоционалните продукти на Супермаркет КООП пазарува", "Обещавам другата година ако парти или тържество в Супермаркет КООП има, с мама и татко задължително да намина", "Обещавам най-редовно да съм най-послушен и да не хитрувам и в електронен магазин КООП онлайн да пазарувам". Тематичната викторина не успя да затрудни децата, които се надпреварваха кой пръв ще отговори на гатанките и въпросите на принцесата, в това число и изброяването на осемте основни продукта с марка КООП - брашно, боб, ориз, леща, сол, олио, оцет, захар. В щафетна игра децата трябваше да преминат с осемте стоки с марка КООП през лабиринта на близалките.

Освен многото забавления, игри и изненади, бе изтеглена и голяма томбола със следните награди:

·         ютия Philips;

·         кафеварка за шварц Philips;

·         кафе машина dolce gusto;

·         тостер Tefal;

·         тостер Finlux;

·         5 ваучера по 10 лв.за пазаруване в магазина.

Верни на традицията, Централният кооперативен съюз и Супермаркет КООП подариха отново прекрасни емоции на своите клиенти и много празнично настроение. През годината столичният Супермаркет бе домакин на тържество по случай пролетните и Великденски празници, "КООП Малчуган", КООП турнир по тенис на маса, "На училище с КООП", тържество в духа на Вси Светии и викторина по случай Деня на народните будители, Куклен театър и арт ателие и последното събитие - Коледното тържество. Мястото за провеждане на събитията е известно - Супермаркет КООП в квартал Красна поляна, а началният час - 11,00. Повече информация за предстоящи инициативи следете на интернет страницата на Електронен магазин КООП - www.cooptrade.bg и Фейсбук страницата му, както и на място в магазина.

Снимки от събитието можете да намерите тук.