• Начало /
  • Новини /
  • Кооперацията в Чирпан с нов обект от търговска верига КООП

Кооперацията в Чирпан с нов обект от търговска верига КООП

Публикувано на 13.05.2015 Новини

Кооперацията в Чирпан с нов обект от търговска верига КООП

На 15.04.2015 г. РПК гр. Чирпан откри нов магазин, включен в национална търговска верига КООП със сертификат № 878. С него обектите на кооперацията вече са 20 на брой, от които 12 са във верига КООП, а 2 са КООП Маркет.

С новооткрития магазин обектите в град Чирпан за няколко години нараснаха от два на седем броя. По този начин във всеки квартал на града кооперацията присъства в ежедневието на хората.

Новооткритият обект се намира на главния булевард в града, който прекосява от край до край Чирпан и е главна пътна артерия за Пловдив и Стара Загора. Друг търговски обект на този път няма.

Малко история за обекта: С решение на Управителния съвет на РПК гр. Чирпан през м.септември 2014 г. се закупува дворно място със стари постройки. Строителството започва на 27 ноември 2014 г. и завършва на 27 февруари 2015 г. Площта на целия обект е 120 кв. м., от които търговската площ е 90 кв. м. Магазинът е почти изцяло на самообслужване, в него се предлагат около 5000 артикула, а също и богат асортимент от стоки с марка КООП. Има и обособен кът за консумация на място вътре и отвън. Обектът разполага с търговска информационна система, а внедрените електронни етикети, осигуряват гъвкава ценова политика и лоялност към потребителите. На клиентите се предоставят потребителски карти, с които могат да пазаруват с отстъпка в кооперативните обекти, а също и да почиват в кооперативните хотелски комплекси на префернциални цени. Магазинът е включен в Единната търговска информационна система на ЦКС.

За улеснение на потребителите, в новооткрития обект е инсталиран ПОС терминал, като се предлагат също и електронни ваучери за мобилни телефони. За удобство на клиентите в същото дворно място, непосредствено до магазина има и павилион за продажба на плодове и зеленчуци.

За зареждането на стоките и за клиенти, които пазаруват  с автомобили е изграден паркинг, разбира се с разрешението и необходимите документи от Комисията по безопасност на движението и КАТ.

Работното време на магазина е от 7 до 21 часа, без почивен ден. В него работят трима продавач-консултанти, които са преминали професионално обучение в централния супермаркет на РПК гр. Чирпан.

Ръководството на кооперацията се надява, че за няколко месеца новият магазин ще разработи и ще достигне необходимите параметри за самоиздръжка и печалба. А защо не и да стане един от водещите обекти на РПК гр. Чирпан.

 

отвори в pdf.pdf