• Начало /
  • Новини /
  • „Весела КООПледа” в магазин КООП в столичния квартал Красна поляна

„Весела КООПледа” в магазин КООП в столичния квартал Красна поляна

Публикувано на 18.12.2012 Новини

„Весела КООПледа” в магазин КООП в столичния квартал Красна поляна

 

Кооперативните организации от цялата страна подариха много усмивки и весели коледни тържества на хиляди деца. В магазините от националната търговска верига КООП освен здравословни храни и качествени стоки за малчуганите те предложиха на семействата много смях и добро настроение.

В навечерието на най-светлите християнски празници в столицата коледното тържество се проведе на 16 декември в Търговски и логистичен център „КООП", квартал Красна поляна. В неделния ден над 150 деца и техните родители се включиха в посрещането на белобрадия старец. Естествено, на празника присъстваше и КООП-чо, който заедно с неговите верни асистенти забавлява децата с викторини, игри и конкурси, докато Дядо Коледа пристигне.

Още на входа на магазина децата бяха посрещнати от неуморните КООП джуджета, които им предоставиха талони за участие в коледната томбола, както и лист с плик с адреса в Лапландия, които да пуснат в къщичката за писма и техните желания за подарък да достигнат до Дядо Коледа. Преди да започне тържеството малчуганите изработиха ръчно подаръци за родителите си в специалната работилница в магазина - коледни картички и  играчки за елха, сурвачки и каквото въображението им ги накара да сътворят.

Пред погледите на въодушевените деца актьори изиграха няколко снежни приказки, след което бе даден старта на коледното ледено рали. Спечелиха най-сръчните, ловки и бързи ръце на участниците в надпреварата по навиване въженцето на шейна. Последваха викторини, децата строиха замъци от чаши, пяха коледни песни и като истински коледни архитекти се включиха в надпреварата за най-красив снежен човек.

По стар български обичай КООП-чо покани стопаните на магазин КООП, за да посрещнат полазниците, които им поднесоха коледния кравай с пара за здраве, берекет и много късмет. Г-н Виден Виденов, председател на Контролния съвет на ЦКС обяви победителите от проведения фотоконкурс „Моето семейство пазарува в КООП", посветен на 2012 - Международната година на кооперациите и част от националната инициатива „Нашият магазин е КООП".

Децата и КООП-чо силно повикаха Дядо Коледа, който пристигна от Лапландия. Той раздаде на децата лакомства, снима се с тях и им пожела щастие и сбъднати мечти.

Коледното тържество за най-малките клиенти в магазин КООП даде възможност на всички присъстващи да научат повече за дейността на кооперациите и за членството в тях. Клиентите имат възможност да станат част от надвековното кооперативно движение, като те могат да подадат молбата си за членство в ПК „Централ КООП" гр. София директно в обекта. На 2 000 кв.м. търговска площ клиентите на магазина имат възможността да пазаруват качествени стоки на изгодни цени. В магазина е внедрена картова система за обслужване, благодарение на която посетителите могат веднага да се включат в Програмата за лоялни клиенти.

Семействата се възползваха от атрактивните коледни намаления и промоционални стоки, които магазин КООП им предложи. Те посетиха магазина за детски стоки и електроника на ниво -1 и се подготвиха за посрещането на коледните и новогодишни празници у дома. Семействата си тръгнаха от магазин КООП с много покупки и подаръци. Разделиха се с усмивки и с пожелания за здраве, щастие и успешна 2013 година!