• Начало /
  • Новини /
  • Гурме книгата „Усещане за вкус" бе представена в ресторант „КООП Клуб“

Гурме книгата „Усещане за вкус" бе представена в ресторант „КООП Клуб“

Публикувано на 01.03.2014 Новини

Гурме книгата „Усещане за вкус" бе представена в ресторант „КООП Клуб“

На 17 януари 2014 г. ресторант „КООП Клуб" и Централен кооперативен съюз бяха домакини на официалното представяне на гурме книгата „Усещане за вкус", в която Chef Борис Петров е събрал любовта си към храната в отбрани рецепти. Първата от поредицата книги започва тематично с рецепти за зимния сезон. Специален гост на събитието бе Гергана Стоянова, водещ на телевизионното предаване „Усещане за жена" по TV7, в което Chef Петров всеки ден въвежда и напътства зрителите в чудния свят на кулинарията.

Посрещнати с чаша бяло вино, гостите бяха изключително развълнувани и впечатлени от представянето. С неподправено и великолепно чувство за хумор, Гергана Стоянова сподели с тях „пикантни истории" от кухнята на предаването.

В приятната атмосфера на ресторанта, използвайки и продукти с марката КООП, Chef Петров приготви един от известните си специалитети - пълнени пъдпъдъци. С лекота и професионализъм майстор-готвачът направи демонстрация пред посетителите в ресторанта, които след това имаха удоволствието да дегустират и да се насладят на ястието. Прекрасен завършек на кулинарната вечер бе десертът по специална рецепта - чийзкейк капучино.

 Домакинът на събитието, ресторант „КООП Клуб" е разположен в сърцето на столицата. Николай Острев, управител на кооперативното дружество, стопанисващо ресторанта, сподели, че е изключително благодарен на Chef Петров, че избра именно „КООП Клуб" за представянето на книгата си. „Планирам през предстоящата година в кооперативния ресторант да се състоят още интересни събития. Смятам, че ще привличаме все повече клиенти, които в уютна обстановка ще се наслаждават на вкусната храна и доброто обслужване на достъпни цени.", разкрива бъдещите си намерения Николай Острев. „Ресторантът предлага разнообразно и здравословно обедно меню, като интересът  към него се увеличава с всеки изминал ден. За притежателите на клиентска карта КООП предлагаме атрактивна отстъпка - 20% от обедното меню. Погрижили сме се и за по-ангажираните ни клиенти и тези, за които кулинарията не е стихия - те могат да си закупят с 10% отстъпка готова храна за вкъщи", завършва управителят на ресторанта.

Ресторант „КООП Клуб" се намира на „Г.С. Раковски" 97 и е подходящ както за срещи с приятели, така и за лични, семейни и фирмени тържества. Той предлага на своите гости уютна обстановка, превъзходна храна, добро обслужване и достъпни цени. Разполага с 2 зали - основна зала със 120 места и барбекю с 40 места. Резервации може да направите на тел. 0895675807.


„10 начина да бъдеш по-щастлив в кухнята"

1. Мечтай - това ще ти помогне да изградиш едно уникално настояще, да създадеш бъдеще без граници, защото този, който мечтае - живее, a този, който живее - се развива.

2. Бъди иноватор - защото само с нови, дори абсурдни идеи, ще намериш необходимите съставки, които ще балансират творбите ти до съвършенство.

3. Учи се - от грешките и паденията си; по този начин ще се опознаеш и оцениш.

4. Освободи се - но без да излизаш от реалността; само свободен ще достигнеш до най-доброто за теб и околните.

 

5. Бори се - защитавай идеите си; само така другите ще научат за твоята сила.

6. Визуализирай - опитай да сътвориш с ръцете си всичко, което видиш с ума си.

7. Анализирай - наблюдавай внимателно всичко около теб; най-малките детайли маркират разликата между провала и успеха.

8. Забавлявай се - с всичко хубаво и намери полза от всичко лошо, което се случва в кухнята; забавлявай се истински при всяка възможност, във всяка секунда, защото само така ще изгониш стреса.

9. Смей се - винаги и по всяко време; укрепва живота, енергизира тялото, освежава мозъка, прави те по-креативен, страстен и по-наясно какво правиш и за кого го правиш.

10. Обичай - защото животът е плод на любовта; храната е чиста любов, която се изразява чрез нашите ръце.

Chef Петров


Отвори в pdf - тук