Ден на детето в магазин КООП

Публикувано на 03.06.2015 Новини

Ден на детето в магазин КООП

Само месец  след провеждането на последното тържество по случай Великденските празници, Супермаркет КООП в квартал Красна поляна отново бе огласен от веселия смях на десетки малчугани. Празникът под мотото „Слънчев ден в Замръзналото кралство“ зарадва не само най-малките, но и техните родители, роднини и приятели.

На 31 май 2015 г. деца и техните родители се включиха в поредния детски празник, организиран от Централния кооперативен съюз и Супермаркет КООП по случай най-любимия празник - Деня на детето.

На обособената пред магазина сцена звучеше музика, а любимите герои от Замръзналото кралство Олаф и Елза посрещнаха всички гости с усмивки и добро настроение.

Празникът бе открит от вокална група „Слънчеви зайчета“ към 151-во Средно основно училище „Александър Флеминг“, кв. Овча купел, които впечатлиха всички присъстващи със своите изпълнения на детски песни.

Поради специалните способности да замразява всичко, до което се докосне, Елза без да може да контролира силата си потопи магазин КООП във вечна зима. Всички малчугани заедно с принцеса Елза преминаха през много ледени приключения, игри и веселби, за да могат да пуснат лятото в магазин КООП, заедно с много страхотни промоции, с които отпразнуваха най-слънчевия детски празник.

Олаф бе подготвил забавни игри, в които освен всички деца, участие взеха и техните родители.

Под жарките лъчи на слънцето децата, а и възрастните искрено и от сърце се забавляваха и неделния ден се превърна в празник за цялото семейство.

Освен многото песни, интересни игри и изненади, магазин КООП бе подготвил и дегустация на уникални за българския пазар млечни десерти.

Всички клиенти, пазарували до 31 май 2015 г. участваха в специално подготвена томбола. По време на празника едно от „Слънчевите зайчета“ изтегли щастливеца, който спечели празнична кошница със стоки с марката КООП – гарант за качество и добра цена.

Всички деца на празника получиха подарък от магазин КООП – книжка с детски приказки и шоколадови лакомства от КООП Италия.

Учтивите продавач-консултанти и служители на магазин КООП даваха допълнителна информация на клиентите, които проявяваха интерес към дейността на кооперациите, ползите, които предоставят на хората и възможността да членуват в потребителните кооперации в гр. София, като подадат молба за членство на място.

Семействата се възползваха от атрактивните намаления и промоционални стоки, които магазин КООП им предложи, тръгнаха си с много покупки и подаръци!

Повече снимки от събитието може да видите в "Галерия" и във Фейсбук страницата на Електронен магазин КООП – www.facebook.com/ecoopbg