Празник на детските усмивки в Супермаркет КООП

Публикувано на 16.09.2015 Новини

Празник на детските усмивки в Супермаркет КООП

На 13 септември за поредна година Супермаркет КООП в софийския квартал Красна поляна стана домакин на незабравим празник, посветен на откриването на новата учебна година. Тържеството „На училище с КООП" превърна големия паркинг на кооперативния търговския и логистичен център в пъстра сцена за изява на детските таланти и на тяхната среща с кооперациите.

Организираният от Супермаркет КООП и Централен кооперативен съюз незабравим празник даде възможност на десетки деца да покажат своите умения в разнообразните игри.

Първата игра Код „КООП" бе предназначена за всички присъстващи деца. Тя провокира детското въображение, като ги помоли да разшифроват буквичките от думата КООП. Децата ни изненадаха с много креативни предложения, които отразяваха тяхното разбиране, представа и послание към кооперативните организации.

Типичните за децата артистичност, непринуденост и неподправеност представиха преминаващите по червения килим участници в Ревюто „КООП Малчуган". Децата дефилираха уверено, както подобава на всяко сериозно ревю. Всички обаче се представиха отлично и за да заслужат достойно титлата Мис и Мистър КООП Малчуган, показаха и много допълнителни атрактивни умения.

„КООП Отличник" бе следващото предизвикателство, пред което се изправиха малчуганите. Конкурсът изпита способностите на децата да пишат красиво.

Кулминацията на празника бе томболата „На училище с КООП", в която участваха всички клиенти на магазина пазарували ученически принадлежности през периода 01-12 септември 2015 г.

Всички деца на празника получиха подаръци от магазин КООП - разнообразни ученически пособия.

Докато малчуганите с радост и усмивка, трепет и вълнение отново се впуснаха в приключенията, родителите им имаха възможността да избират между специалните празнични оферти и разнообразните български и европейски стоки с марка КООП с гарантирано качество на достъпни цени.

Учтивите продавач-консултанти и служители на Супермаркет КООП даваха допълнителна информация на клиентите, които проявяваха интерес към дейността на кооперациите, ползите, които предоставят на хората и възможността да членуват в потребителните кооперации в гр. София, като подадат молба за членство на място.

Като организации с дълбока социална мисия и роля в обществото, кооперативните организации вярват, че децата са тяхното бъдеще и им пожелават успешна учебна година!

С какво Супермаркет КООП е различен?

  • По повод най-светлите християнски празници - Лазаровден, Цветница, Великден и Коледа, Супермаркет КООП става част от живота на хиляди семейства чрез организираните тържества и събития.
  • Силна социална ангажираност чрез тематичните събития като „КООП Малчуган", Турнир по тенис на маса, Фестивал на българските занаяти, фолклор и изкуство, Празник в духа на Вси Светии и викторина по повод Деня на народните будители, празник по повод 8-ми март - Ден на майката и много други.
  • Три поредни години става част от празника на софийския квартал „Красна поляна", който ежегодно се чества на Петровден - 29 юни.
  • Част е от националната търговска верига КООП, която обединява над 850 магазина в цялата страна.
  • Подкрепя българското производство, като предлага стоки с марката КООП.
  • Предлага стоки, произведени от европейски кооперативни организации - качествени и на достъпни цени.
  • Той е първият търговски обект в София с внедрени електронни етикети, които улесняват клиентите и засилват доверието и лоялността към магазините от търговска верига КООП.
  • Разполага с атрактивна Програма за лоялни клиенти, която чрез картова система за обслужване предлага преференции и отстъпки при пазаруване.
  • Кооперативната пекарна в магазина предлага топъл, вкусен хляб изпечен по традиционни български рецепти.
  • Всяка събота и неделя клиентите ползват отстъпка от 10% на всички стоки за притежателите на потребителска карта КООП извън включените в други промоции и акции стоки.