• Начало /
  • Новини /
  • За пета поредна година ЗАЕДНО отпразнувахме началото на новата учебна година

За пета поредна година ЗАЕДНО отпразнувахме началото на новата учебна година

Публикувано на 27.09.2016

За пета поредна година ЗАЕДНО отпразнувахме началото на новата учебна година

Под мотото „На училище с КООП: Да се храним здравословно и спортуваме редовно“ премина незабравимият празник в столичния Супермаркет КООП

На 11 септември, малко преди старта на новата учебна година Централният кооперативен съюз и любезните домакини от Супермаркет КООП организираха за децата и техните родители незабравим празник в столичния Супермаркет КООП в квартал Красна Поляна. Неделният ден бе изпълнен с много настроение, конкурси, игри и изненади, които зарадваха всяко дете. За родителите и посетителите бе осигурена презентация и дегустация на български и европейски стоки с марката КООП.

За празничния ден имаше подготвени АРТ ателиетата „Здравословно хранене“, където малките посетители оцветяваха и рисуваха здравословни храни  и „Весели плодчета и зеленчуци“, където всяко дете, което желае получи рисунка на здравословен плод или зеленчук на своето усмихнато лице.

Подготвените игрите бяха разнообразни и привлякоха вниманието на всички деца. КООП Градинар, КООП Отличник, Здравословна хранителна верига, КООП кулинар, КООП футболист и КООП олимпиец осигуриха веселия празник за малките бъдещи и настоящи ученици.

Специалните участници от Детската школа по атракционни изкуства към Двореца на децата в София допринесоха за още по-празничната атмосфера с изпълнения, като жонгльорство, кристал-баланс, баланс на чинии и много други.

Всички гости на тържеството имаха възможност за участие в томбола с атрактивни награди – брандирани с логото КООП, като велосипед, футболна топка, раница с ученически пособия, комплект пособия за рисуване и ваучер за пазаруване в Супермаркета.  

Тържеството приключи с подарък за всяко дете – ученическа раница с необходимите пособия и с пожелания за успех през новата учебна година и разбира се – много шестици за учениците.

 

Дирекция „КООП Медии и реклама“, ЦКС