• Начало /
  • Новини /
  • Естетичен център „КООП Флорал“ – специализирана грижа за Вашата красота и здраве

Естетичен център „КООП Флорал“ – специализирана грижа за Вашата красота и здраве

{posted_on} Jul 6, 2023 Новини

Естетичен център „КООП Флорал“ – специализирана грижа за Вашата красота и здраве

През месец май 2023 г. в центъра на столицата отвори врати първият кооперативен естетичен център в България – „КООП Флорал“. ​Мисията му е да предостави качествена и компетентна грижа за красотата и здравето на всеки клиент, според неговите индивидуални изисквания и нужди.

В центъра работят висококвалифицирани специалисти, чийто дългогодишен опит гарантира ефективността, качеството и безопасността на процедурите, които извършват. Мисията им е да преобразят красотата в блясък и очарование, защото когато изглеждаме добре, се чувстваме по-добре!

Фокусът на специалистите, които работят в центъра е върху нуждите и очакванията на клиентите. Заедно с тях те изготвят най-подходящите грижи и терапии за подмладяване и подобряване на външния вид чрез доказани и модерни технологии. В допълнение към услугите се предлага изготвяне на индивидуален хранителен режим от диетолог с цел максимална ефективност и бързо постигане на желаните от клиентите резултати.

В естетичен център „КООП Флорал” ще можете да се възползвате от разнообразни процедури за лице и тяло с последно поколение високотехнологична апаратура. Прилагат се съвременни методи и технологии за подмладяване на лице и тяло, и се извършват процедури за цялостна поддръжка, почистване, моделиране и скулптуриране.

Процедури за лице

 

HI-FU 7D

Неоперативният лифтинг за лице се осъществява с иновативен апарат, използващ макро и микро фокусиран ултразвук (MMFU) с висока интензивност. Технологията е известна под името „Хай Фу“ от английското съкращение HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). С помощта на Хай Фу прецизно фокусирана, фракционирана ултразвукова енергия прониква дълбоко в кожата, без да нарушава нейния повърхностен слой и предизвиква стягане и уплътняване на лицето и шията, редуцира се двойната брадичка. Технологията достига до повърхностния мускулен апоневротичен слой, известен като SMAS. Той е изграден от колагенови и еластинови влакна и с течение на времето колагенът в него намалява, в резултат на което кожата увисва и се образуват бръчки и гънки.


 
Радиочестотен лифтинг

 

С радиочестотен лифтинг за лице ще получите сияйна и стегната кожа с трайни и видими резултати. Намаляват се бръчките, стимулира колагена. Комбинацията от 3 технологии - радиочестота, пулсиращ вакуум и електромагнитни полета гарантират дълготрайни резултати и подобрения в структурата на лицето. В третираната зона се активизира производството на колаген и еластин, което води до подмладяване и по-здрав вид на кожата. Чрез процедурата се постига заглаждане на фини линии и бръчки, контуриране на лице, шия, деколте.


 

 
Козметични процедури с Hydra Beauty 9 в 1

 

В естетичен център КООП Флорал ще се погрижат и за цялостната поддръжка на вашето лице. Апаратът HYDRA BEAUTY е неинвазивна мултифункционална платформа, която предлага изобилие от терапии съчетани в 1 процедура за оптимални резултати. Всяка от комбинираните технологии имат взаимно подпомагащо действие. Хидродермабразиото е най – новата технология за грижа на кожата, използвайки естествените лечебни сили на водата и кислорода за безпроблемно ексфолиране на кожата без твърди кристали, генерирайки дълбоко хидратирана и сияйна кожа. БИО- микротокът е безопасна и ефективна технология за клиенти, които желаят да поддържат по-здрав и по-млад вид. Спомага за заличаването на фините линии и бръчки има лифтинг ефект. Диамантено дермабразио и вакуумна писалка премахват мъртвите клетки посредством диамантените главички, а вакуума ги абсорбира правейки нежен масаж на кожата. Това дава възможност на кожата да е здрава, дълбоко почистена и сияйна.


 

 

Процедури за тяло

 
HI-FU 7D

HI-FU технологията се прилага и при лифтинг на тялото. За да се получи ефективен лифтинг на кожата, е необходимо да се въздейства върху колагеновите влакна на ниво SMAS. С прецизно предаване високоенергийната фокусирана енергия води до ефект на термична коагулация без увреждане на околните тъкани. Значително подобрява комфорта и оформя перфектното тяло с плътна, стегната и еластична кожа, редуцира и мазнините там където е нужно.


 

 
Радиочестотен лифтинг

 

Радиочестотния лифтинг стяга кожата, намалява целулита и оформя контурите на тялото. Пулсиращите магнитни полета подобряват, обновяват и уплътняват капилярната мрежа, чрез което се засилва метаболизма в обработваната зона с цел изразходване енергия от мастните натрупвания. Генерация на електромагнитно течение предизвиква силен резонанс на водните молекули в тялото, което причинява загряване (хиперемия) за многократно увеличение на кръвообращението и подобряване работата на лимфната система в третираната зона. Вакуумната стимулация дренира тялото и посредством лимфната система се освобождават разградените мазнини. Зони на тялото, които се третират са корем, паласки, седалище, брич, бедра, ръце. В зависимост от конкретните нужди на клиента се изготвя персонализирана програма.


 

 
Мускулна стимулация EMS

 

Мечтаното тяло вече може да бъде постигнато много по-лесно, а за дълготрайния ефект ще се погрижат специалистите в естетичния център. С разполагания апарат за Мускулна стимулация EMS – Body Sculpting  една 30-минутна процедура се равнява на  интензивна фитнес тренировка, но без риск от травми. Съвкупността от тези фактори способства за намаляването на обема на мастните клетки и увеличаване на мускулния обем. Технология за разширяване и свиване на мускулите, която директно ги ремоделира, предизвиквайки 30 000 мускулни контракции в рамките на 30 минути. По този начин спомага растежа на мускулите, стимулирайки нови протеинови вериги и мускулни влакна, увеличавайки плътността и обема им.


 
Лазерна епилация

 

Естетичният център  предлага  лазерна епилация на тяло от най-висок клас – технология, която осигурява безопасни и дълготрайни резултати за всички типове кожа. Лазерната епилация се извършва с последно поколение сертифицирана апаратура Сопрано, който се адаптира според индивидуалните нужди на всеки клиент, в зависимост от типа на кожата и пигментацията. Чрез апарата се постига безопасна и високо ефективна епилация, а изготвянето и поддържането на индивидуален клиентски профил осигурява последователност в използваните параметри и спомага за постигане на оптимални резултати.

 

Мануални процедури

Насладете се на приятно изживяване с професионалните терапии, подходящи за всеки тип кожа и се доверете на обучените от Medik8 специалисти, които ще ви дадат експертни съвети, съобразени с вашите специфични нужди и проблеми. В естетичния център се предлагат широка гама от терапии с anti-ageing действие, изключителни ритуали за подмладяване и озаряване на околоочния контур, както и терапии за третиране на специфични кожни проблеми, като дехидратация, хиперпигментация, широки пори и капиляри. Отдайте се се на мануалния масаж, който ще отвори всички ваши сетива и чрез който освен грижа за кожата ще получите здрав и отпочинал вид благодарение на глезещите релаксиращи похвати включен към терапията. Всички терапии са без нежелани странични реакции.

Мануално почисване на лице – основна козметична процедура. Един класически метод, чрез който ефективно се премахват натрупаните замърсявания посредством ръчна екстракция и пара. Това почистване позволява на кожата да се освободи от излишния мастен секрет, черни точки, замърсявания и мъртви клетки натрупвани през времето. Дълбокото почистване е подходящо за всеки тип кожа, независимо от възраст. Над него се надграждат всички останали процедури с цел подхранване, хидратация и лифтинг ефект с цел разкрасяването на вашата кожа.

Clarity Facial - Дълбокопочистваща терапия за лице с противовъзпалително и антибактериално действие.

Подходяща за всеки тип кожа, особено мазна и проблемна/акнеична.

Задълбочените изследвания върху активните съставки, които използват Medik8, помагат да разработят серия за проблемна кожа. Създава ефективни формули, които се борят с несъвършенствата, успокояват зачервяванията, стимулират заздравяването на кожните лезии и намаляват вероятността от появата на белези, без да разрушават защитните  бариери  на кожата. Богатата на бентонит и каолинова глина маска, избистря тена, детоксикира и почиства в дълбочина. Кожата е балансирана, а размерът на порите видимо намален. Нежната формула съдържа екстракт от червена боровинка, който изглажда текстурата, докато витамин Е заключва влагата в кожата за оптимална хидратация.

Platinum Facial - Подмладяваща терапия за всеки тип кожа, подходяща за специални събития, уморен вид, матова кожа. Има моментален ефект.

Незабавен лифтинг ефект, изглажда линиите и бръчките, разкрива младежкия вид, а комбинацията от мощни антиоксиданти, възстановяващи ретиноиди, ексфолиращи  хидрокси киселини и много други стабилизирани молекули допринасят за постигане на забележителни резултати за изглаждане на фините линии и бръчки. В същото време кожата е защитена от увреждащото действие при излагане на слънце и замърсяването от агресивната околната среда. Platinun Age Defying Mask е отлична за незабавно повдигане и стягане на кожата, използвайки смес от повдигащи полизахариди. Те създават дълготраен, стягащ ефект и значително ще изгладят бръчките. Усъвършенстваните платинени частици на прах, в съчетание с други съставки ще възстановят  баланса в епидермиса и ще се борят със свободните радикали.

Brightening Platinum Facial -Терапия против нежелана пигментация, за блестяща кожа и изравнен тен.

Ефективна и луксозна терапия, която се бори с упоритата пигментация и стимулира синтеза на колаген. Изравняване и избистря тена. Връща блясъка и изсветлява пигментните петна. Единствено Medik8 използват в своите продукти патентованата активна съставка окси – ресвератрол (Oxy-R), във висока терапевтична концентрация, която ефективно действа върху нежеланата пигментация. Окси - ресвератролът прониква в дълбоките слоеве на кожата, за да предотврати появата на нежелани петна от меланинов произход върху повърхността на кожата. Линията е подходяща за чувствителна кожа. Получавате невероятни резултати без да се използват избелващи съставки. Обърнете внимание на впечатляващите резултати преди и след.

Calming Facial - Терапия за чувствителна и склонна към зачервяване кожа. Терапия за лице предназначена специално за чувствителна и кожа предразположена към зачервяване.

Колекцията продукти  на Medik8 са ултра успокояващи, специално разработени за справяне с проблемите на страдащите от зачервяване на кожата. Формулите възстановяват защитната липидна бариера, намаляват ефективно изчервяването в резултат на агресивното въздействие на околната среда. Всеки от продуктите е обогатен с най-добрите успокояващи активни съставки, включително патентования тепренон, който спомага за удължаване на живота на кожните клетки. Успокояващите агенти намаляват възпалението и подпухването на кожата и възстановяват комфорта.Ultimate Recovery Biocellulose Mask ( Дълбокоподхранващата биоцелулозна маска) е обогатена с детоксикиращи минерали и хидратираща хиалуронова киселина, които спомагат за възстановяване комфорта дори на най-чувствителната кожа. Морските водорасли и естественият цинк спомагат за успокояването и омекотяването на кожата, като възвръщат еластичността и блясъка й. Цялостният вид на зачервената кожа е възстановен: текстурата е гладка, дразненето е елиминирано, кожата е здрава и успокоена.

 

 Pore Refining Facial - Дълбокопочистваща терапия за лице с антибактериално и противовъзпалително действие. Подходяща за мазна/комбинирана, замърсена и акнеична кожа.

Нашият подход за свиване на порите е различен. Независимо дали са причинени от естествено стареене на кожата или свръхпроизводство на себум, Medik8 разработи невероятна комбинация от активни съставки, които помагат за стягане на порите и намаляване потока на себум. Двете звездни съставки в линията са бадемовата киселина и екстрактът от червена детелина. Червената детелина е мощна растителна съставка, балансираща кожата, известна със своите свойства за стягане на порите. Тя помага да се регулира потока на себум през порите. Бадемовата киселина отпушва блокираните пори, което им позволява видимо да се свият до първоначалния си размер. Освен това възстановява еластичността на кожата, което също води до видимо стягане на порите. Запушени пори? Разкрийте най-добрата си кожа с нашата пречистваща маска с въглен, една от четирите нови целеви маски за вашите проблеми с тена. Purifying Charcoal Mask Pro е пречистваща кална маска, която съдържа активен въглен на прах. Той спомага за извличане на мастната секреция и замърсяванията от порите. По този начин пречиства кожата и спомага за избистряне на тена.

Deep Hydration Facial - Интензивна хидратираща и възстановяваща терапия за всеки тип кожа, по специално суха и дехидратирана.

Medik8 дава изцяло ново решение на проблема със загубата на влага и осигурява ново и ефективно изживяване за клиентите със суха кожа. Система H.E.O.® Framework (хидрататори, емолиенти и оклузиви) се използва в цялата гама от продукти на Medik8 насочени да възстановяват баланса на кожата. Продуктите за възстановяване на сухата и увредена кожа съдържат голяма част от трите компонента на H.E.O., но по-специално, емолиенти и оклузални вещества, които имитират естествената защитна бариера на кожата. Използвайки тези продукти, никога повече няма да се задоволите с употребата на стандартен хидратиращ крем.  H.E.O. Mask на Medik8 е създадена за употреба през нощта, маската използва иновативен подход в две стъпки, за да осигури дълготрайно овлажняване на кожата H.E.O. маската е създадена на базата на трите основни компонента за хидратация – овлажнители (H), омекотители (Е) и оклузиви (О), в оптимална концентрация, които работят в хармония, докато спите, за да оставят кожата ви по-еластична, гладка и подхранена.

Само през месец юли клиентите на естетичен център „КООП Флорал“ могат да се възползват от специалните пакетни предложения:

 

Запазете своята безплатна консултация на тел.0884 042 738.

 

Адрес: гр. София, Ул. Екзарх Йосиф 89

 

Работно време:

Понеделник – Петък 10:00-20:00

Събота 09:00 – 16:00