Ден на детето с КООП

{posted_on} Jun 6, 2024 Новини

Ден на детето с КООП

По традиция, за поредна година Централен кооперативен съюз и Супермаркет КООП организираха тържество по случай 1 юни – Международен ден на детето. Тържеството се проведе на паркинга на Супермаркета, намиращ се на бул. „Никола Мушанов №116 в гр. София, където отбелязахме най-детския ден с много усмивки и добро настроение.

Малките ни приятели получиха подаръчен комплект от КООП за свободното време през лятото – футболна топка, хилки за семейни игри, скицник и бои за рисуване. И разбира се, всяко присъстващо дете участва в томбола за спечелване на голямата награда – колело, a родителите, които пазаруваха в Супермаркета в деня на тържеството участваха в томбола за ваучер на стойност 50 лв., Късметлията от детската томбола се оказа малкия Дани, а ваучерът бе спечелен от служител на ЦКС – Ирена Милушева.

За доброто настроение допринесоха маскираните като клоун и Скай от Пес Патрул аниматори, които забавляваха децата с песни, танци и разнообразни игри. Както малките, така и вече порасналите деца имаха възможност да похапнат на воля вкусен сладолед, предоставен от любезните домакини – Супермаркет КООП. Но изненадите не свършиха до тук. Освен подаръците и веселбата, по време на тържеството ЦКС обяви за провеждането на конкурс за детска рисунка на тема „Четири сезона с КООП“. Децата ще имат цяло лято на разположение да развихрят въображението си и да покажат творческите си умения. Ще очакваме всяко дете, изявило желание да се включи в конкурса да изпрати своята творба в ЦКС до 05.09.2024 г. Подробна информация очаквайте на сайта на ЦКС – www.cks.bg

1 юни зареди с лятно настроение всички гости на събитието, организирано от ЦКС. Мисълта за децата, които са наша отговорност, грижа и обич, превърна празника в незабравим ден на безвремието и надеждата, наречени детство.

 

Дирекция „Кооперативна политика“