На училище с КООП

{posted_on} Sep 18, 2024 Новини

На училище с КООП

Първият учебен ден е отбелязан с червено в календара на всеки българин. Изконна е нашата почит към учението и знанието, въпреки опитите за девалвация на ценностите.

ЦКС винаги е проявявал грижа към бъдещето на България – децата.
Дъждът на 14.09 не помрачи тържеството „На училище с КООП“. Красиво украсеният двор на Супермаркет КООП посрещна много ученици и родители, за които бяха подготвени специални изненади. По традиция се знае, че всичко класно е първокласно. За малките първолаци беше организирано специално ревю, на което бяха избрани Мис и Мистър КООП. Аплодисментите на усмихнатата публика определиха призьорите, които получиха почетни ленти.

В края на учебната 2024/2025 г. ЦКС и Супермаркет КООП ще очакват всички успешно завършили първолаци на тържеството за 1-ви юни, за да участват в томболата „КООП Първолак Отличник“, където могат да спечелят почивка за цялото си семейство в кооперативния хотел „КООП – Китен“. Единственото условие е да донесат своето удостоверение за успешно завършен 1. клас.

Всяко присъстващо дете участва в томбола със следните награди: ваучер за тържество в Парти център КООП, ваучер за Пързалка КООП и 3 брандирани раници с ученически пособия.
Родителите, които пазаруваха в Супермаркета в деня на тържеството участваха в томбола за ваучер за пазаруване в Супермаркет КООП.
Късметлиите от детската томбола за ученическа раница бяха малките Дари, Ради и Никола, ваучера за тържество в Парти центъра спечели Христо, ваучера за детската пързалка отиде при Вики, а ваучера за пазаруване бе спечелен от служител на ЦКС – Петра Йовнова.

Аниматорите от Парти агенция „Маска“ успяха да предразположат малчуганите, включвайки ги в различни игри.

Конкурсът „КООП е…/COOP is…“ провокира въображението и креативността на приятелите на Съюза. Акростихът и разшифроването на абревиатурата разпали творческия ентусиазъм у гостите, а победителите Албена Цветкова и малкия Ники бяха зарадвани със сладки изкушения от Chococoop.

Всички ученици получиха мешки с комплект ученически пособия – тетрадка, блок за рисуване, гланцово блокче за апликации, учебна програма и химикал COOP и хилки за семейни игри – прекрасен подарък за новата учебна година. Някои деца рисуваха, други играха на батута, хапваха сладолед.

Тържеството се превърна в празник на детството и усмивката, преди началото на новата учебна година. На всички ученици пожелаваме здрава и успешна година, а на родителите и учителите им спокойствие и удовлетворение.