Ден на детето

{posted_on} Jun 1, 2016

Ден на детето

За поредна години отбелязахме Международния ден на детето в столичния супермаркет КООП

На 28 юни в столичния супермаркет КООП в квартал Красна поляна бе организирано празнично посрещане на 1 юни – Денят на детето. Най-малките имаха възможността да се забавляват заедно с приказните герои Маша и Мечока, да участват в незабравими игри и приключения, да пеят, танцуват и играят. Всяко дете получи лакомства и много подаръци, любезно осигурени от Централния кооперативен съюз и супермаркет КООП. Родителите и всички пазарували в супермаркета имаха възможност за участие в томбола с награда ваучер за пазаруване на стойност 50 лева.

По време на тържеството, клиентите на Супермаркета също имаха възможността да видят изложбата на 50-те избрани творби, които бяха допуснати до финалния кръг на конкурса.
С тайно гласуване, над 100 клиенти избраха за свой фаворит рисунката на Никол Джоргова, на 16 години от гр. Кюстендил.

Христо Струмин, управител на Супермаркет КООП приветства всички присъстващи и се обърна към тях с думите: 

„Скъпи родители, скъпи гости, мили деца, с удоволствие и радост ви поздравявам с настъпващият след броени дни най-красив детски  празник – 1-ви юни!

От името на ръководството на Централния кооперативен съюз, от името на екипа на Супермаркет КООП и от мое име отправям най-сърдечни пожелания към всички вас за щастливо и незабравимо детство, изпълнено със смях, безгрижни слънчеви дни и безброй приятелства.

В магазина може да намерите здравословни и вкусни лакомства, които ще разпознаете по нашата марка КООП, както и много стоки от нашите кооперативни партньори от Европа.

Първи юни е денят, който ние като вече пораснали деца и родители се опитваме да  направим незабравим, като ви подаряваме цялата си обич и всеотдайност. Ето защо с днешното тържество се надяваме да изживеете един  приказен ден, изпълнено с приключения и много игри. Пожелавам на всички деца и техните семейства много здраве, много усмивки и знайте, че можете да сбъднете своите мечти с помощта на нашите кооперации. Тези от вас, които все още не са наши членове могат да го направят като подадат молба за членство в магазина.

Благодаря ви, че сте тук и избрахте да отбележите този прекрасен празник с нас!“

Ръководството на Централния кооперативен съюз поздравява всички деца и техните семейства с Международния ден на детето!