• Начало /
  • Новини /
  • За пета поредна година ЗАЕДНО отпразнувахме началото на новата учебна година

За пета поредна година ЗАЕДНО отпразнувахме началото на новата учебна година

{posted_on} Sep 27, 2016

За пета поредна година ЗАЕДНО отпразнувахме началото на новата учебна година

Под мотото „На училище с КООП: Да се храним здравословно и спортуваме редовно“ премина незабравимият празник в столичния Супермаркет КООП

На 11 септември, малко преди старта на новата учебна година Централният кооперативен съюз и любезните домакини от Супермаркет КООП организираха за децата и техните родители незабравим празник в столичния Супермаркет КООП в квартал Красна Поляна. Неделният ден бе изпълнен с много настроение, конкурси, игри и изненади, които зарадваха всяко дете. За родителите и посетителите бе осигурена презентация и дегустация на български и европейски стоки с марката КООП.

За празничния ден имаше подготвени АРТ ателиетата „Здравословно хранене“, където малките посетители оцветяваха и рисуваха здравословни храни  и „Весели плодчета и зеленчуци“, където всяко дете, което желае получи рисунка на здравословен плод или зеленчук на своето усмихнато лице.

Подготвените игрите бяха разнообразни и привлякоха вниманието на всички деца. КООП Градинар, КООП Отличник, Здравословна хранителна верига, КООП кулинар, КООП футболист и КООП олимпиец осигуриха веселия празник за малките бъдещи и настоящи ученици.

Специалните участници от Детската школа по атракционни изкуства към Двореца на децата в София допринесоха за още по-празничната атмосфера с изпълнения, като жонгльорство, кристал-баланс, баланс на чинии и много други.

Всички гости на тържеството имаха възможност за участие в томбола с атрактивни награди – брандирани с логото КООП, като велосипед, футболна топка, раница с ученически пособия, комплект пособия за рисуване и ваучер за пазаруване в Супермаркета.  

Тържеството приключи с подарък за всяко дете – ученическа раница с необходимите пособия и с пожелания за успех през новата учебна година и разбира се – много шестици за учениците.

 

Дирекция „КООП Медии и реклама“, ЦКС