• Начало /
  • Новини /
  • Минералната вода „Горна баня 1“ се грижи за вашето здраве

Минералната вода „Горна баня 1“ се грижи за вашето здраве

{posted_on} Jun 7, 2017

Минералната вода „Горна баня 1“ се грижи за вашето здраве

 

За дружеството

„Булминвекс-ГБ” ЕООД е кооперативно предприятие, собственост на Централния кооперативен съюз. Предприятието е основано е през 1958 г., като е оборудвано с първата в страната бутилираща линия за минерална вода. Заводът се намира в екологично чист район, без индустриално производство в софийския квартал Горна баня. Водата се добива от 426 м. дълбочина с температура 32.5°С на сондаж № 3 от извор Горна баня.

Дружеството „Булминвекс-ГБ“ ЕООД е сертифицирано съгласно международните стандарти ISO 22000:2005 и ISC/S22002-1, чрез които гарантира качеството на предлаганите от него продукти. През месец Май 2016 г. дружеството успешно бе ресертифицирано по ISO 22000:2010 и сертифицирано по новата версия на ISO 9001:2015. Предприятието разполага със собствена лаборатория, в която ежедневно се извършват анализи на произведените партиди минералната вода и се контролира стабилността на нейните физико-химични параметри.

Върху етикета ни произведен по съвременна технология гордо стои – първа бутилираща фирма в България. Питейните качества и безупречната чистота на минералната вода я правят предпочитана за крайния потребител. Това, по което потребителите могат да различат на пазара нашата вода, са  знак “1 - Първа бутилираща” и марката КООП, която е гаранция за качество и за конкурентна цена.

За извора

Минералната вода “ГОРНА БАНЯ 1” е известна в България с уникалните си питейни качества и слаба минерализация, което я прави предпочитана от потребителя. Въз основа на направени изследвания горнобанската натурална минерална вода се характеризира като вода с ограничено съдържание на минерали, със стабилен физико-химичен състав и свойства, чиста по отношение на санитарно химични и антропогенни замърсявания.

Според своя тип водата е хидрокарбонатна-сулфатна натриева. Резултатите от анализите, които правим показват стабилност на минералната вода и отсъствие на влияние на външната среда върху нейния състав. Изследванията върху бутилираната минерална вода след лагеруване показват стабилност на физико-химичните параметри в продължение най-малко на две години. Това е една великолепна вода – вкусна, пивка, с изключително висока природна чистота. При технологично правилно бутилиране запазва качествата и показателите си най-малко две години. 

За минералната вода

Натуралната и газирана минерална вода с марката „Горна баня 1“ се характеризира със слаба минерализация и висока санитарно-химическа чистота, което я прави предпочитан продукт за ежедневна употреба. Тя се предлага на пазара с богат асортимент разфасовки от 330 мл. до 19 л.

В периода 2012-2013 г. е реализиран цялостен проект за обновяване на производството, разширяване на площта и внедряване на ново технологично оборудване, които осигуряват пълна автоматизация и непрекъсваемост на производствения процес от добиването на водата до подготовката й за експедиция. Продуктите с марката „Горна баня 1“ се предлагат от водещите търговци в страната, в т.ч. от обектите на търговска верига КООП и кооперативните хотелски комплекси.         

Минералната вода „Горна баня 1“ се предлага в следните разфасовки:

  • Минерална вода - 330 ml.
  • Минерална вода - 500 ml.
  • Минерална вода - 1.5 L
  • Минерална вода - 4 L
  • Минерална вода - 6 L
  • Минерална вода - 10 L
  • Минерална вода - 19 L
  • Минерална газирана вода - 500 ml.
  • Минерална газирана вода - 1.5 L

С удоволствие информираме жителите на столицата, че за тяхно  улеснение, минерална вода „Горна баня 1“ вече предлага НОВА услуга - ДОСТАВКА ДО ДОМА. Доставката до Вашия дом се осъществява за всички райони на град София в удобно за Вас време от 8.00 до 16:30 часа чрез
он-лайн поръчка чрез интернет страницата www.gornabania1.bg.

Посетете и нашата Фейсбук страница www.facebook.com/gornabania1/

Контактна информация

ул. инж. Борислав Огойски № 14
1614 София, кв. Горна Баня
T: (02) 957 60 75, факс: (02) 957 60 76
F: (02) 957 60 79
E: trade@gornabania1.info