• Начало /
  • Новини /
  • „Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

„Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

{posted_on} May 21, 2018

„Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

Навръх Лазаровден топлите слънчеви лъчи огряха най-големия магазин КООП в столицата. На 31 март 2018, седмица преди най-светлия християнски празник Великден, десетки деца от Красна поляна и други софийски квартали се събраха на весело тържество.

Стана традиция всяка година Централният кооперативен съюз и Супермаркет КООП да организират събития за най-малките си посетители и клиенти.

Тази година малчуганите бяха посрещнати от лазарка в традиционна българска носия и за добре дошли на всяка детска главичка се появиха цветни и пъстри заешки ушички. За да имат сили и енергия за предстоящите игри, децата получиха и здравословна бисквита. С музика и настроение великденското зайче закачливо приканваше децата да се включат в програмата с различни игри, подаръци и веселби.

Дори и най-малките ръчички се опитаха да сътворят и изрисуват красиво писано яйце и да направят нежен венец от живи клонки в подготвената творческа работилница. Едно от най-трудните, но и забавни предизвикателства бе засаждането на десетки теменужки в двора на магазина, където предварително беше оформено пространство с логото КООП. В края на празника всички деца получиха пакет с великденски лакомства и изненади от магазин КООП.

Родителите също бяха впечатлени от прекрасния празник и посрещане. Като клиенти на магазина всеки от тях получи вкусен и прясно изпечен козунак. Те имаха възможност да се възползват от специалните предложения от COOP Италия в организираната на място дегустация и да си напазаруват от разнообразните български стоки с марката КООП.

По време на празника клиентите имаха възможност да участват в празничната великденска томбола за спечелване на голямата награда почивка за четирима в Къщи за гости „КООП Добринище“, 3D очила за смартфон, ваучери за пазаруване в новооткрития магазин БИОКООП (Магазинът се намира на ул. Искър 30) и Супермаркет КООП и комплект от 6 рекламни чаши „КООП=COOP“.

Семействата се възползваха и от атрактивните намаления и промоционални стоки, които магазин КООП им предложи, за да могат да се подготвят навреме за посрещането на великденските празници у дома. Те си тръгнаха от Супермаркет КООП с много покупки, подаръци, усмивки и разбира се с пожелания за нови срещи!

Дирекция „КООП медии и реклама”